google04d2049ace5b0675.html

18 Mayıs 2014 Pazar

PENTEL SMASH İNCELEME

Pentel Smash efsaneler arasında yerini almış bir kalem. Pentel firması tarafından üretilen kalem bazı otoritelere göre dünyanın en iyi versatil kalemi olarak görülmekte.

Kalem koleksiyonerlerinin koleksiyonları arasında mutlaka bulundurması gereken bir parça. Kalemin üretimi durmuş olmasına rağmen nadir de olsa bazı yerlerde bulabilmek mümkün.

Kalemin özelliklerine bakacak olduğumuzda ilk olarak çok şık görünümlü bir kalem olduğunu belirtmekte fayda var. ağırlık merkezinin uç kısma verilmiş olması çok rahat yazım imkanı sağlıyor. Tutma yeri özel olarak dizayn edilmiş. Yazarken diğer kalemlerde hiç görmediğim bir rahatlık sağlıyor.
Kalem 3 parçadan meydana gelmekte. Uç kısmı gövdeden ayrılıyor. Orta kısmında yazdığınız ucun kalınlığını gösteren gösterge bulunmakta. Arkasındaki basma yeri oldukça şık bir görünüme sahip. Basma kısmının altındaki silgi acil durumlarda ihtiyacı karşılayabilecek büyüklükte. (tabi benim tavsiyem arka silginin hiç kullanılmaması :) 
Kısacası bu kalemi bulabilenlerin kaçırmadan almasını şiddetle tavsiye ediyorum. Kalemin fayatına gelince yurt dışı sitelerde 15-20 euro arasındayken Türkiye'de ki sitelerde bulunması zor olsa da 40-60 lira arasında değişmekte.


Bol kalemli günler dileğiyle :))

1 yorum:

  1. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl için insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımız fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil